Kérdése van? Hívjon minket!  +36 70 77 99 377

 

Írjon nekünk e-mailt!  iroda@szigetelesvasarlas.hu

Austrotherm GO Office 10cm járható lépésálló szigetelés gipszrosttal
Austrotherm GO Office 10cm járható lépésálló szigetelés gipszrosttal
10 541 Ft ( 8 300 Ft + ÁFA) / darab

Austrotherm GO Office 10cm járható lépésálló szigetelés gipszrosttal

Árinformáció
Az ár: bruttó Ft / darab ár. Érvényes: 2022. AUGUSZTUS 10.-IG vagy visszavonásig!
Szállítás
5 - 10 munkanap
Szállítási információ
20m3 (köbméter) felett díjmentes szállítással az ország egész területén belül.20m3 (köbméter) alatt 20.000 Ft bruttó szállítási díjjal.
Raktáron
10 541 Ft ( 8 300 Ft + ÁFA) / darab
Leírás

AUSTROTHERM GO hőszigetelő elemek, alsó rétege AUSTROTHERM AT-N100 lépésálló polisztirol lemez, felső rétege pedig gipszrost. Új és régi épületeknél egyaránt alkalmazható padlók, padlások, födémek, búvóterek hőszigetelésére. Az elemek csap-hornyos élképzésűek, így az AUSTROTHERM Padlaphoz hasonlóan, egy rétegben is hőhídmentes szigetelést adnak, száraz technológiával, szilárd járófelületet képeznek. Az AUSTROTHERM GO elemek a szokásos famegmunkáló szerszámokkal alakíthatók. A nyers födémet a munka megkezdése előtt alaposan meg kell tisztítani, ha a födém egyenetlen felületű, AUSTROTHERM GO kiegyenlítő réteg alkalmazásával, sík felületet kell képezni. Szükség esetén AUSTROTHERM GO párafékező fólia terítése javasolt.  Az első sor tábla fektetése előtt a csapokat le kell vágni, a falak mentén peremszigetelő sáv alkalmazása javasolt.

 

AUSTROTHERM GO elemeket vízszintes felületen, fektetve kell tárolni! Az expandált polisztirolhab termékeket, így az AUSTROTHERM GO táblákat, mechanikai sérüléstől, és tartós tárolás esetén víztől és közvetlen ultraibolya sugárzástól (napsugárzás) védeni kell. A tárolási feltételek betartása mellett a polisztirolhab termékek korlátlan ideig felhasználhatók.


MEGRENDELÉS - FIZETÉS - SZÁLLÍTÁS FOLYAMATA

Házhozszállítás

Termék paraméterek
Hővezetési tényező:
0.037 W/mK
Alkalmazás:
Padlók, födémek hőszigetelése
HŐSZIGETELŐ LEMEZ MÉRETE:
51,5 x 101,5 cm
ÉLKÉPZÉSE:
lépcsős
További rendszer elemek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!