Kérdése van? Hívjon minket!  +36 70 77 99 377

 

Írjon nekünk e-mailt!  iroda@szigetelesvasarlas.hu

THERMOMASTER Mosaik lábazati diszítővakolat 20kg/vödör

CSATOLT DOKUMENTUMOK
.
Árinformáció
Az ár: bruttó Ft / vödör ár. Érvényes: 2024. ÁPRILIS 20.-IG vagy visszavonásig!
Szállítás
3 - 5 munkanap
Szállítási információ
Ország bármely pontjára a szállítás ingyenes, ha ebből a termékből, vagy a hozzá tartozó rendszerelemekkel együtt, összességében, bruttó 300.000 Ft felett rendel! Egyéb esetben 31.750 Ft bruttó.
Rendelhető
Leírás

THERMOMASTER MOSAIC lábazati díszítővakolat, diszperziós kötőanyagú, több színű márványőrleményből és tulajdonságjavító adalékanyagokból készülő, díszítő lábazativakolat. Felhasználható kültérben, függőleges, megfelelően sík felületen, XPS hungarocell, polisztirol hőszigeteléssel készülő lábazati hőszigetelő rendszerek záró rétegeként vagy hagyományos, fagyálló cementvakolattal ellátott és vízszigeteléssel védett épületlábazatok, kerítések, falfelületek díszítővakolataként. Erősen igénybe vett, beltéri falfelületeken (pl. folyosók, lépcsőházak) is alkalmazható. THERMOMASTER MOSAIC lábazati díszítővakolat alkalmazása előtt a meglazult, sérült rétegeket, festékmaradványokat el kell távolítani, a felületi hibákat alapvakolással az alapozás előtt ki kell javítani. A megfelelő tapadás érdekében Thermomaster Mosaic lábazati vakolatalapozóval, 24 órával a vakolat felhordása előtt le kell alapozni. Az alapfelületnek por és szennyeződésmentesnek, teljes rétegvastagságban száraznak, mozgás- és zsugorodásmentesnek kell lennie. Lassú fordulatszámú keverővel történő homogénre keverés után (magas fordulatszámon és hosszú ideig történő keverés a termék felhabosodását, illetve a zúzalékok, és azok színeinek kopását okozza) rozsdamentes fémsimítóval, másfélszeres szemcsevastagságban felhordani és rögtön, még nedves állapotban a felületet többször áthúzva betömöríteni. A felhordott lábazati vakolat friss állapotban tejszerű bevonatú, amely azonban a minőséget nem befolyásolja, és a száradás során áttetszővé válik. Szükség esetén maximum 0,25 l/20 kg tiszta vízmennyiséggel hígítható.


MEGRENDELÉS - FIZETÉS - SZÁLLÍTÁS FOLYAMATA

Házhozszállítás

VÁLASZTHATÓ SZÍNEK

1. Ide kattintva THERMOMASTER szinező program segítségével ki tudja választani az Önnek megfelelő színt. 

2. Kérjük a kiválasztott szín kódját a szigetelesvasarlas.hu oldalunkon leadott rendelés megjegyzésébe szíveskedjék beleírni

 

 

További rendszer elemek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!