Kérdése van? Hívjon minket!  +36 70 77 99 377

 

Írjon nekünk e-mailt!  iroda@szigetelesvasarlas.hu

THERMOMASTER Mosaik lábazati diszítővakolat 15kg/vödör
THERMOMASTER Mosaik lábazati diszítővakolat 15kg/vödör
16 000 Ft ( 12 598 Ft + ÁFA) / vödör

THERMOMASTER Mosaik lábazati diszítővakolat 15kg/vödör

CSATOLT DOKUMENTUMOK
.
Árinformáció
Az ár: bruttó Ft / vödör ár. Érvényes: 2023. MÁRCIUS 31.-IG vagy visszavonásig!
Szállítás
3 - 5 munkanap
Szállítási információ
Ország bármely pontjára a szállítás ingyenes, ha ebből a termékből, vagy a hozzá tartozó rendszerelemekkel együtt, összességében, bruttó 200.000 Ft felett rendel!
Rendelhető
16 000 Ft ( 12 598 Ft + ÁFA) / vödör
Egységár: 1 067 Ft ( 840 Ft + ÁFA) / kg
Leírás

THERMOMASTER MOSAIC lábazati díszítővakolat, diszperziós kötőanyagú, több színű márványőrleményből és tulajdonságjavító adalékanyagokból készülő, díszítő lábazativakolat. Felhasználható kültérben, függőleges, megfelelően sík felületen, XPS hungarocell, polisztirol hőszigeteléssel készülő lábazati hőszigetelő rendszerek záró rétegeként vagy hagyományos, fagyálló cementvakolattal ellátott és vízszigeteléssel védett épületlábazatok, kerítések, falfelületek díszítővakolataként. Erősen igénybe vett, beltéri falfelületeken (pl. folyosók, lépcsőházak) is alkalmazható. THERMOMASTER MOSAIC lábazati díszítővakolat alkalmazása előtt a meglazult, sérült rétegeket, festékmaradványokat el kell távolítani, a felületi hibákat alapvakolással az alapozás előtt ki kell javítani. A megfelelő tapadás érdekében Thermomaster Mosaic lábazati vakolatalapozóval, 24 órával a vakolat felhordása előtt le kell alapozni. Az alapfelületnek por és szennyeződésmentesnek, teljes rétegvastagságban száraznak, mozgás- és zsugorodásmentesnek kell lennie. Lassú fordulatszámú keverővel történő homogénre keverés után (magas fordulatszámon és hosszú ideig történő keverés a termék felhabosodását, illetve a zúzalékok, és azok színeinek kopását okozza) rozsdamentes fémsimítóval, másfélszeres szemcsevastagságban felhordani és rögtön, még nedves állapotban a felületet többször áthúzva betömöríteni. A felhordott lábazati vakolat friss állapotban tejszerű bevonatú, amely azonban a minőséget nem befolyásolja, és a száradás során áttetszővé válik. 


MEGRENDELÉS - FIZETÉS - SZÁLLÍTÁS FOLYAMATA

Házhozszállítás

Termék paraméterek
Válasszon kiszerelést:
15 kg / vödör
Anyagszükséglet:
-4-4,5 kg/m2
VÁLASZTHATÓ SZÍNEK

1. Ide kattintva THERMOMASTER szinező program segítségével kitudja választani az Önnek megfelelő színt. 

2. Kérjük a kiválasztott szín kódját a szigetelesvasarlas.hu oldalunkon leadott rendelés megjegyzésébe szíveskedjék beleírni

 

 

További rendszer elemek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!