Kérdése van? Hívjon minket!  +36 70 77 99 377

 

Írjon nekünk e-mailt!  iroda@szigetelesvasarlas.hu

THERMOMASTER XPS lábazati szigetelés 2 - 20 cm

Árinformáció
Az ár: bruttó Ft / m2 ár. Érvényes: 2024. ÁPRILIS 20.-IG vagy visszavonásig!
Szállítás
3 - 5 munkanap
Szállítási információ
Ország bármely pontjára a szállítás ingyenes, ha ebből a termékből, vagy a hozzá tartozó rendszerelemekkel együtt, összességében, bruttó 300.000 Ft felett rendel! Egyéb esetben 31.750 Ft bruttó.
Leírás

THERMOMASTER XPS lábazati szigetelés, kék színű zárt cellás extrudált polisztirolhab lemez, vízfelvétele elhanyagolhatóan kicsi. Megfelelő hőszigetelést képes biztosítani a hagyományos EPS szigetelő lemezeknél 2-4 centiméterrel vékonyabb vastagságban is.

A homlokzat talajjal érintkező része a lábazat. Itt a fokozott mechanikai igénybevétel és a jelentős nedvességhatás miatt pl. olvadó hó, nagyobb teljesítményű hőszigetelő anyag beépítése szükséges, mint a THERMOMASTER XPS lábazati szigetelő lemez.

A hőszigetelés vastagságát hőtechnikai számítással kell meghatározni. A hőhíd vonalában nem lehet rosszabb a fal szigetelőképessége, mint az általános helyen. A tervezés során a hőszigetelés helyigényét biztosítani kell. A lábazatok hőszigetelését a belső padlóvonal alá legalább fél méterrel le kell vezetni, ahhoz, hogy a hőhidak káros hatását csökkenteni tudjuk.


MEGRENDELÉS - FIZETÉS - SZÁLLÍTÁS FOLYAMATA

Házhozszállítás

Termék paraméterek
Hővezetési tényező:
0.034 W/mK
HŐSZIGETELŐ LEMEZ MÉRETE:
60 x 125 cm
További rendszer elemek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!