Kérdése van? Hívjon minket!  +36 70 77 99 377

 

Írjon nekünk e-mailt!  iroda@szigetelesvasarlas.hu

Austrotherm XPS TOP P GK lábazati szigetelés  -- 15 cm
Austrotherm XPS TOP P GK lábazati szigetelés -- 15 cm
8 601 Ft ( 6 773 Ft + ÁFA) / m2

Austrotherm XPS TOP P GK lábazati szigetelés -- 15 cm

Árinformáció
Az ár: bruttó Ft / m2 ár. Érvényes: 2024. JÚLIUS 26.-IG vagy visszavonásig!
Szállítás
5 - 10 munkanap
Szállítási információ
20m3 (köbméter) felett díjmentes szállítással az ország egész területén belül.20m3 (köbméter) alatt 22.860 Ft bruttó szállítási díjjal.
Leírás

Austrotherm XPS TOP P GK 0,033 W/mK lábazati szigetelés sima élképzésű, bordázott felületű. Táblamérete: 60cm x 125cm 

 A homlokzat talajjal érintkező része a lábazat. Itt a fokozott mechanikai igénybevétel és a jelentős nedvességhatás miatt nagyobb teljesítményű hőszigetelő anyag beépítése szükséges. Ilyen az Austrotherm XPS TOP P lábazati szigetelés és a  formahabosított Austrotherm Expert Fix lábazati szigetelés. Mindkét termék felülete nagy tapadóképességet mutat, a hasonló anyagokhoz képest, ami különösen alkalmassá teszi a lábazati felhasználásra. Az Austrotherm EXPERT FIX lábazati szigetelés sűrű bordázottságú formahabosított expandált polisztirolhab, az Austrotherm XPS TOP P GK lábazati szigetelés extrudált polisztirolhab préselt felületű, amire jól tapad a ragasztó. A hasonló, nem érdes felületű termékek ilyen területen való alkalmazása nem javasolt. Az Austrotherm EXPERT FIX lábazati szigetelés és az Austrotherm XPS TOP P GK lábazati szigetelés lemezekre a homlokzati bevonatrendszerek elemei felhordhatók, egyenes élképzésük révén jól illeszkednek a sima élképzésű Austrotherm EPS 80 homlokzati hungarocellhez és az Austrotherm Grafit Reflex grafitos szigetelő lemezhez.

Az Austrotherm XPS TOP P GK lábazati szigetelés, rózsaszínű extrudált polisztirol hab zárt cellaszerkezetű anyag, vízfelvétele elhanyagolhatóan kicsi. Nedvességhatása esetén sem romlik szigetelő képessége, sem állaga. Hővezetési tényezőjének értéke hasonló az Austrotherm Expert Fix lábazati szigeteléshez. Megfelelő hőszigetelést képesek biztosítani a hagyományos Austrotherm EPS 80 homlokzati hungarocell lemezeknél 2-4 centiméterrel vékonyabb vastagságban is. Passzívházakra különösen jól alkalmazható.

 

A hőszigetelés vastagságát hőtechnikai számítással kell meghatározni. A hőhíd vonalában nem lehet rosszabb a fal szigetelőképessége, mint az általános helyen. A tervezés során a hőszigetelés helyigényét biztosítani kell. A lábazatok hőszigetelését a belső padlóvonal alá legalább fél méterrel le kell vezetni, ahhoz, hogy a hőhidak káros hatását csökkenteni tudjuk.


MEGRENDELÉS - FIZETÉS - SZÁLLÍTÁS FOLYAMATA

Házhozszállítás

Termék paraméterek
Hővezetési tényező:
0.036 W/mK
Csomagolási egység:
2,25 m2 / csomag, (3 tábla/csomag) csak egész csomag rendelhető!
Alkalmazás:
Egyenes élképzés, felületére jól tapad a vakolat, lábazat, pince szigetelése Passzívházakra különösen jól használható
HŐSZIGETELŐ LEMEZ MÉRETE:
60 x 125 cm
ÉLKÉPZÉSE:
egyenes
Min. rendelhető mennyiség:
2,25 m2
Választható mennyiségek:
2,25 m2, 4,5 m2, 6,75 m2, 9 m2, ...
További rendszer elemek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!