Kérdése van? Hívjon minket!  +36 70 77 99 377

 

Írjon nekünk e-mailt!  iroda@szigetelesvasarlas.hu

Baumit MosaikTop lábazati vakolat M301-M336 -- 25kg/vödör
Baumit MosaikTop lábazati vakolat M301-M336 -- 25kg/vödör
34 000 Ft ( 26 772 Ft + ÁFA) / vödör

Baumit MosaikTop lábazati vakolat M301-M336 -- 25kg/vödör

Árinformáció
Az ár: bruttó Ft / vödör ár. Érvényes: 2024. ÁPRILIS 20.-IG vagy visszavonásig!
Szállítás
2 - 8 munkanap
Szállítási információ
A termék előrendelhető.
Rendelhető
34 000 Ft ( 26 772 Ft + ÁFA) / vödör
Egységár: 1 360 Ft ( 1 071 Ft + ÁFA) / kg
Leírás

Baumit MosaikTop lábazati vakolat a már jól ismert, legendás Baumit lábazati színek új generációja speciális kőpehely adalékkal készül. Ezek, a több színben hozzá adott természetes adalékanyagok a felületnek különleges, csiszoltkő- hatású megjelenést adnak. A manapság nagyon kedvelt sötét földszínekből most szélesebb színpalettáról lehet választani; a barna és szürke színsor több árnyalattal bővült. A továbbfejlesztett receptúrának köszönhetően a Baumit Mosaik Top lábazati vakolat mostantól még könnyebben és gyorsabban dolgozható fel. Erős mechanikai ellenállása garantálja, hogy a lábazatot érő komolyabb igénybevételeknek is tartósan ellenáll.

Baumit Mosaik Top lábazati vakolat az épületek díszítésének, lábazati kialakításának végső felületképző rétege. Felhordható mindenféle alapvakolatra, valamint az XPS és Expertfix lábazati hőszigetelő lemezek tapaszolt és alapozott felületére. Kevert színű, műgyanta kötőanyagú szemcsés vékonyvakolat külső és belső felhasználásra, 2mm-esszemcseméretű.

  • Mosható
  • Víztaszító
  • Magas mechanikai szilárdságú

M301-M336 alapszínek

M337-M344 természetes színek

Tekintettel arra, hogy a Baumit MosaikTop vakolatok színezett és természetes kövekkel kerülnek színezésre (nem pigmentekkel), ezért az itt bemutatott színmintáktól és egyéb nyomtatott színkártyáktól a végső felület árnyalataiban eltérhet.


MEGRENDELÉS - FIZETÉS - SZÁLLÍTÁS FOLYAMATA

Házhozszállítás

Termék paraméterek
Vállasszon színt:
M301-M336 alapszínek
Anyagszükséglet:
kb. 5,5 kg / m2
Választható színek

Ide kattintva:  www.baumitlife.com/colors-by-color ki tudja választani az Önnek szimpatikus színeket. Célszerű a kiválasztott színekből SZÍNMINTÁT kérni, és próbafestést végezni egy-egy polisztirol táblára, majd az alapján választani!!! 

Kérjük a kiválasztott színkódot a szigetelesvasarlas.hu oldalunkon leadott rendelésében, a  megjegyzések részbe szíveskedjék beleírni

További rendszer elemek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!