Kérdése van? Hívjon minket!  +36 70 77 99 377

 

Írjon nekünk e-mailt!  iroda@szigetelesvasarlas.hu

Austrotherm EPS 80 Grafitos szigetelés homlokzatra -- 28 cm
Austrotherm EPS 80 Grafitos szigetelés homlokzatra -- 28 cm
8 890 Ft ( 7 000 Ft + ÁFA) / m2

Austrotherm EPS 80 Grafitos szigetelés homlokzatra -- 28 cm

Árinformáció
Az ár: bruttó Ft / m2 ár. Érvényes: 2024. JÚLIUS 26.-IG vagy visszavonásig!
Szállítás
5 - 10 munkanap
Szállítási információ
20m3 (köbméter) felett díjmentes szállítással az ország egész területén belül.20m3 (köbméter) alatt 22.860 Ft bruttó szállítási díjjal.
Leírás

Felújítások vagy új építésű családi házak esetén a homlokzati hőszigetelést kiválóan biztosítja az AUSTROTHERM EPS 80 GRAFITOS SZIGETELÉS® amely megőrizte a hagyományos fehér EPS kiváló tulajdonságait, ugyanakkor a grafitadaléknak köszönhetően közel kb. 30 %-kal jobb hőszigetelést biztosít. Vékonyabb rétegben alkalmazva is el lehet érni a kívánt hatást, így spórolva a járulékos költségeken. Az anyag könnyen alakítható, vágható, csekély súlya miatt egyszerűen szerelhető. Az AUSTROTHERM GRAFIT® sötét színéből adódóan tárolása, felhasználása során közvetlen napsütéstől és UV sugárzástól, nagymértékű felmelegedéstől – lehűléstől, csapadéktól védeni kell. Ha kezeletlen sötétszürke táblák közvetlen napsugárzásnak vannak kitéve, úgy hajlamosak lesznek arra, hogy a túlzott felmelegedés következtében beálló dilatáció hatására még a ragasztó megkötése előtt elváljanak a faltól. Erre fokozott az esély a tavaszi és őszi átmeneti időjárás esetén. Ezekre az időszakokra inkább az AUSTROTHERM GRAFIT REFLEX® homlokzati hungarocellt ajánljuk, ami egyik oldalára gyárilag felhordott festékbevonatot kap, mely világos színének köszönhetően nagyobb mértékben veri vissza a beeső napsugárzást. A festék egyedi fejlesztésű, és nem csak a hungarocell táblák hőmérsékletét szabályozza, hanem fokozott tapadást is biztosít a rákerülő ragasztó rétegnek. A megbízható kivitelezés érdekében homlokzati felületeken kezelés nélküli grafitadalékos polisztirol hőszigetelés alkalmazása nem javasolt! Amennyiben szükséges, a ragasztó megkötése után dübelezéssel lehet teljessé tenni az AUSTROTHERM EPS 80 GRAFITOS SZIGETELÉS® és a AUSTROTHERM GRAFIT REFLEX® grafitos hungarocell lemezek rögzítését. Fontos hangsúlyozni, hogy az AUSTROTHERM GRAFIT REFLEX® polisztirol táblákat a festett felületükkel kifele kell a falra ragasztani, mert a kívánt hatás csak így várható el - ez a termék csomagolásán is fel van tüntetve.

 

Egy HŐSZIGETELŐ RENDSZER ezen termékeket tartalmazza:

1. Homlokzati fehér hungarocell, illetve grafitos nikecell vagy homlokzati kőzetgyapot.

2. XPS Lábazati szigetelés

3. Ablakok köré szigetelés 

4. Ragasztó a szükséges mennyiség felújítások során: 9-10kg/m2  (meglévő vakolt fal szigetelése esetén), új építés esetén: 8-9kg/m2 (új fal esetén). Fontos, hogy mindig a szigetelőanyagunkhoz való ragasztót alkalmazzuk csak!

5. Üvegszövet (üvegszövet háló) szükséges mennyiség: felületek + 10% --> felkerekítve 50m2 egész tekercsre

6. Dübel szükséges mennyiség: 6db/m2. Új fal esetén, a szigetelés vastagsága +3,5-4,5cm, meglévő fal dübelezésénél a szigetelés vastagsága + 5,5cm méretű dübelt válasszunk.

7. Hálós élvédőüvegszövettel 2,5m/szál

8. Vízorros élvédő 2,5m/szál

9. Nyílászáró csatlakozó profil az ablakok köré 2,4m/szál

10. Indítósín 2,5m/szál   - Az épület kerületét kellene felmérni.

11 Vakolat alapozó 0,2kg/m2 anyagszükséglettel 5kg illetve 20kg /vödör kiszerelésekben

12. Homlokzati vakolatok 25kg/vödör kiszerelésben, színkártya alapján is rendelhetünk, DE AJÁNLOTTABB SZÍNMINTÁT kérni, és próba festést végezni egy polisztirol táblára, és az alapján választani!!!

13. Lábazati vakolatok 25kg/vödör kiszerelésben Szükséges anyagmennyiség: 5,5kg/m2 Választható színek: színkártya alapján 33 db színből vagy színminta alapján (előző leírás alapján).

14. Egyéb szükséges termékek: ragasztóhab, sima purhab, szerszám dübelhez, fúrószár, maszkoló szalag, takarófólia, gázszellőző, polisztirol dübel lámpához, stb.


MEGRENDELÉS - FIZETÉS - SZÁLLÍTÁS FOLYAMATA

Házhozszállítás

Termék paraméterek
Hővezetési tényező:
0.031 W/mK
Csomagolási egység:
0,5 m2 / csomag, csak egész csomag rendelhető!
Alkalmazás:
A normál EPS fehér szigeteléshez képest 30%-kal jobb hőszigetelő tulajdonságú EPS grafit kiválóan alkalmas homlokzatokhoz, ablakkávákhoz.
HŐSZIGETELŐ LEMEZ MÉRETE:
50 x 100 cm
Választható mennyiségek:
0,5 m2, 1 m2, 1,5 m2, 2 m2, ...
További rendszer elemek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!