Kérdése van? Hívjon minket!  +36 70 77 99 377

 

Írjon nekünk e-mailt!  iroda@szigetelesvasarlas.hu

Austrotherm XPS PLUS P lábazati szigetelés sima élképzéssel-bordázott felülettel  --20cm
Austrotherm XPS PLUS P lábazati szigetelés sima élképzéssel-bordázott felülettel --20cm
20 345 Ft ( 16 020 Ft + ÁFA) / m2

Austrotherm XPS PLUS P lábazati szigetelés sima élképzéssel-bordázott felülettel --20cm

Árinformáció
Az ár: bruttó Ft / m2 ár. Érvényes: 2024. JÚLIUS 26.-IG vagy visszavonásig!
Szállítás
5 - 10 munkanap
Szállítási információ
20m3 (köbméter) felett díjmentes szállítással az ország egész területén belül.20m3 (köbméter) alatt 22.860 Ft bruttó szállítási díjjal.
Leírás

Austrotherm XPS PLUS P lábazati szigetelés, kiemelkedő hőszigetelő képességű rózsaszínű extrudált polisztirol hab zárt cellaszerkezetű anyag, vízfelvétele elhanyagolhatóan kicsi. Nedvességhatása esetén sem romlik szigetelőképessége, sem az állaga. Különösen célszerű az alkalmazása Austrotherm Grafit Reflex, Austrotherm EPS 80 Grafitos homlokzati hőszigetelés esetén. Passzívházakra különösen jól alkalmazható.

A homlokzat talajjal érintkező része a lábazat. Itt a fokozott mechanikai igénybevétel és a jelentős nedvességhatás miatt nagyobb teljesítményű hőszigetelő anyag beépítése szükséges. Ilyen a formahabosított Austrotherm XPS PLUS P, ami pl. az olvadt hó hatásainak ellenáll. Az Austrotherm XPS PLUS P felülete nagy tapadóképességet mutat, a hasonló anyagokhoz képest, ami különösen alkalmassá teszi a lábazati felhasználásra. A hasonló, nem bordázott felületű termékek ilyen területen való alkalmazása nem javasolt. Az Austrotherm XPS PLUS P lábazati szigetelő lemezekre a homlokzati bevonatrendszerek elemei felhordhatók, sima élképzésük révén jól illeszkednek az Austrotherm Grafit Reflex, és az Austrotherm EPS 80 grafitos szigetelő lemezhez.

A hőszigetelés vastagságát hőtechnikai számítással kell meghatározni. A hőhíd vonalában nem lehet rosszabb a fal szigetelőképessége, mint az általános helyen. A tervezés során a hőszigetelés helyigényét biztosítani kell. A lábazatok hőszigetelését a belső padlóvonal alá legalább fél méterrel le kell vezetni, ahhoz, hogy a hőhidak káros hatását csökkenteni tudjuk.

Csak egész csomag rendelhető!

20 m3 feletti rendelés esetén, a szállítás ingyenes!


MEGRENDELÉS - FIZETÉS - SZÁLLÍTÁS FOLYAMATA

Házhozszállítás

Termék paraméterek
Hővezetési tényező:
0.032 W/mK
Csomagolási egység:
1,5 m2 / csomag, (2 tábla/csomag) csak egész csomag rendelhető!
Alkalmazás:
Lábazat szigetelése, és ablakok köré szigetelés
HŐSZIGETELŐ LEMEZ MÉRETE:
60 x 125 cm
Min. rendelhető mennyiség:
1,5 m2
Választható mennyiségek:
1,5 m2, 3 m2, 4,5 m2, 6 m2, ...
További rendszer elemek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!