Kérdése van? Hívjon minket!  +36 70 77 99 377

 

Írjon nekünk e-mailt!  iroda@szigetelesvasarlas.hu

Austrotherm EXPERT Drén pincefal szigetelés 65 - 105 mm

Árinformáció
Az ár: bruttó Ft / m2 ár. Érvényes: 2024. ÁPRILIS 23.-IG vagy visszavonásig!
Szállítás
5 - 10 munkanap
Szállítási információ
20m3 (köbméter) felett díjmentes szállítással az ország egész területén belül.20m3 (köbméter) alatt 22.860 Ft bruttó szállítási díjjal.
Raktáron
Válasszon méretet
Leírás

Pincefal külső oldali hőszigetelésére kiváló az AUSTROTHERM EXPERT® DRÉN mivel, nagy szilárdságú, speciális, expandált polisztirolhab anyagú, formahabosított hőszigetelő elem, amely különösen alacsony vízfelvételű, kitűnő mechanikai tulajdonságú, valamint speciális kialakítású, hőszigetelő, szigetelés-védő, és vízelvezetést biztosító anyag.

A talajban levő szerkezetek hővesztesége ugyan kisebb, mint az időjárás viszontagságainak közvetlen kitett más épületrészeké, de a hőszigetelésnek teljes körűnek kell lennie. A talajjal közvetlenül érintkező szerkezeteknél, mint a lábazat, vagy a pincefal, sem lehet elhanyagolni a hőszigetelést. Az építkezés során, a pincében kialakított helyiségeknek is, mint a vendégszoba, hobbyszoba, konditerem stb. gondoskodnunk kell a megfelelő hőszigetelésükről. Az utólagos hőszigetelés - bár lehetséges -, de mindig költségesebb, mint a megfelelő időben elvégzett munka. A speciális terület viszont különleges képességű anyagokat igényel: csak nagy mechanikai szilárdságú, alacsony vízfelvételű, időtálló anyagok jöhetnek szóba, amilyen az AUSTROTHERM EXPERT® DRÉN.


MEGRENDELÉS - FIZETÉS - SZÁLLÍTÁS FOLYAMATA

Házhozszállítás

Termék paraméterek
Hővezetési tényező:
0.033 W/mK
Csomagolási egység:
6 m2 / csomag, csak egész csomag rendelhető!
Alkalmazás:
Pincefal szigetelés
ÉLKÉPZÉSE:
lépcsős
Min. rendelhető mennyiség:
6 m2
Választható mennyiségek:
6 m2, 12 m2, 18 m2, 24 m2, ...
További rendszer elemek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!